Αν πρέπει φέτος να αγοράσεις ένα πανωφόρι, αυτό είναι το καρό παλτό

Ο καιρός αρχίζει σιγά – σιγά να γίνεται πιο χειμωνιάτικος και η επιθυμία να αποκτήσουμε ένα νέο κομψό παλτό, όλο και μεγαλώνει. Τα καταστήματα λόγω καραντίνας είναι κλειστά, όμως τα e-shop–τα οποία και έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες – είναι εδώ για να μας βοηθήσουν με τις αμέτρητες στιλιστικές επιλογές. Αν μας ρωτάτε όμως ποιο παλτό αξίζει να βάλετε στη ντουλάπα σας… Tότε θα φωνάζαμε δυνατά με μια φωνή “Απόκτησε ένα καρό παλτό”. Κλασικό, κομψό και αγαπημένο, δύσκολα θα σε απογοητεύσει στο αιώνιο κυνήγι του στιλ.

Τα καρό παλτό που θα φορέσουμε και φέτος:

  • Φέτος διάλεξε ένα καρό παλτό, το οποίο μέσα στις αποχρώσεις του, θα υπάρχει το λευκό χρώμα. Το λευκό είναι κομψό, εντυπωσιακό, ενώ θα νιώσεις πιο άνετα να συνδυάσεις το συγκεκριμένο παλτό με άλλα λευκά αξεσουάρ και παπούτσια.
@pernilleteisbaek
  • Άλλη μια εξαιρετική επιλογή που μπορείς να κάνεις – και η οποία θα αναβαθμίσει κυρίως το casual στιλ – είναι να επιλέξεις ένα puffy πανωφόρι. Σίγουρα οι αποχρώσεις του θα πρέπει να ταιριάζουν πιο πολύ με το κίτρινο και το μουσταρδί. Ταιριάζει με όλα τα look  και είναι ιδανικό από το πρωί μέχρι το βράδυ.
@kristengracelam
  • Για εσένα που τολμάς και παίζεις με το στιλ σου και μέσα στο χειμώνα… Κι αναζητάς παντού τα έντονα χρώματα, τότε οφείλεις να δοκιμάσεις ένα καρό παλτό, το οποίο ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες αποχρώσεις του. Συνδύασε το με τζιν παντελόνια και μίντι φορέματα και κάνε τη διαφορά
@lucywilliams02
  • Το καρό πανωφόρι αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν το αποκτήσεις σε κάποια ιδιαίτερη υφή. Είναι εκείνο που θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση σου και με μια κίνηση θα δώσει μια κομψή και στιλάτη πινελιά.
@rachelnosco
  • Τέλος το κλασικό καρό παλτό που όλες ξέρουμε δεν λείπει από τη λίστα μας, αφού αποτελεί μια μίνι εγγύηση για ένα στιλάτο ντύσιμο. Συνδύασε με ρούχα ή αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, προσθέτοντας μια σύγχρονη ματιά στο τελικό αποτέλεσμα.
@greceghanem

Featured photo: @greceghanem (instagram)

You may also like