Τι θα κάνετε την Κυριακή; Fit Kids Run…on the way!!!!

2_AFISAΤην Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 34) συμμετέχουμε όλοι σε μια μεγάλη γιορτή άθλησης για τα παιδιά, στο Fit Kids Run.

 

Τι είναι το Fit Kids Run;

Αφιερώνουμε τηνΚυριακή στην άθληση…
Κυριακή πρωϊ γιορτάζουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού οργανώνοντας μια συμβολική διαδρομή 1.000 μέτρων, όπου παιδιά από 0 έως και 14 ετών θα τρέξουν μαζί με γνωστούς αθλητές και Ολυμπιονίκες.Συμμετέχουμε και περνάμε καλά με τους φίλους και την οικογένειά μας σεμια μεγάλη γιορτήγια την άθληση.Γονείς με καρότσια, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, έφηβοι… τρέχουμεστον πρώτο αποκλειστικά για παιδιά αγώνα στην Ελλάδα.Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα ότιη άθληση και το ευζην είναι τρόπος ζωής, είναι επιλογή ζωής…

Εγγραφές: 09:00-10:30 Εκκίνηση: 11:00

Η Συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή! Πού; Ηλεκτρονικά στο 4moms.gr & runnermagazine.gr, στο κατάστημα της Puma στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 138), στα ταμεία του Allou! Fun Park, στα γυμναστήρια Planet Fitness & More και την ημέρα της εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου (εγγραφές από 09:00 έως και 10:30).

Η Ελλάδα έχει μια δυσάρεστη πρωτιά… αυτή της παιδικής παχυσαρκίας. Στη σύγχρονη εποχή τα παιδιά αρκούνται στην παθητική δραστηριότητα και την κακή διατροφή.Εμείς ως γονείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον των παιδιών μας.Εμείς είμαστε το πρότυπο τους και πρέπει να τους δείξουμε από νωρίς το δρόμο του ευ ζήν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (11/12) το 4moms.gr, το διαδικτυακό ραντεβού των μαμάδων,σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη-Ivicκαι την στήριξη του ομίλου Παραπολιτικών οργανώνουν αυτή τη μεγάλη γιορτή άθλησης στο κέντρο του Πειραιά υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.Μια ημέρα όπου δώρα και εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους….

Το Αllou! Fun Park θα βρίσκεται κοντά μας και προσφέρει σε κάθε παιδί που συμμετέχει από ένα Allou!Day Pass, το ημερήσιο πάσο διασκέδασης, αξίας 17€.! Κάθε παιδί που συμμετέχει θα μπορεί να παίξει από το πρωί μέχρι το βράδυ απεριόριστα σε όλα τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στο Allou! Day Pass. Η χρήση του μπορεί να αξιοποιηθεί από Δευτέρα-Παρασκευή (συμπεριλαμβανομένων και όλων των αργιών που πέφτουν καθημερινή) και η ισχύς του θα είναι μέχρι 28/02/2015.

 

children_running-thumb592x265Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι θα μας δροσίσει μετά την προσπάθεια μας ενώ ο Μακεδονικός Χαλβάς θα μας γλυκάνει! Οι μπανάνες Dole θα μας δώσουν ενέργεια πριν και μετά τον αγώνα!

Η Puma στηρίζει και είναι αρωγός σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της άθλησης για τα παιδιά. Δυναμικό παρόν θα δώσουν και η γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων Planet Fitness & More αλλά και το Hyaluron,το απόλυτο προϊόν για υγιείς αρθρώσεις και συνδέσμους που ταυτόχρονα χαρίζει ελαστικό και νεανικό δέρμα.

Και η πρώτη πλατφόρμα αναζητήσης ειδικών για παιδιά, το nannuka.gr, θα είναι εκεί για να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά σας.

Και φυσικά αυτή η εκδήλωση μέσω του μεγάλου χορηγού, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.Με την ευγενική χορηγία της ΠΕΦ κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά θα αποκτήσει από ένα πλήρες kit φαρμακείου.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να δώσουμε τα σωστά ερεθίσματα και να ωθήσουμε τα παιδιά στην άθληση.Επιδίωξη είναι να τα προτρέψουμε να αποκτήσουν μια υγιή σχέση με την εικόνα τους, το σώμα τους, την εμφάνιση τους.Και όλα αυτά με έναν τρόπο διασκεδαστικό.

Και τι καλύτερο από έναν αγώνα… στον οποίο είμαστε όλοι νικητές!
#fitkidsrun
E: [email protected]
Επισκεφτείτε μας:
www.4moms.gr

You may also like