ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BRUNCH MENU ΤΟΥ MATSUHISA ATHENS

Τα Σαββατοκύριακα στον Αστέρα Βουλιαγμένης είναι αφιερωμένα στις ελκυστικές γεύσεις της παγκοσμίου φήμης κουζίνας του Nobu, με το ανανεωμένο brunch menu του Matsuhisa Athens να καλεί τους λάτρεις των high-end γεύσεων σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

O Τόνυ Βρατσάνος, Executive Sushi Chef του εστιατορίου, και ο Θωμάς Κουράκος, Executive Chef, υπογράφουν το νέο brunch menu του με signatur eπιάτα και δημιουργίες που συνδυάζουν ιδανικά τις ιαπωνικές επιρροές με την έννοια του brunch.

Από το Wagyu Katsu Sando μέχρι το Skirt Steak Black Angus και το Donburi με chirashi, σολομό ή τόνο, το ανανεωμένο μενού υπόσχεται να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι κάποια από τα πιάτα του Matsuhisa Athens brunch που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της high-end γαστρονομίας. 

Signature cocktails και premium spirits για το brunch

Διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας που ακολουθεί διαχρονικά, παρουσιάζει signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύσουν ιδανικά τo brunch . Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και αναπάντεχες συνθέσεις. Παρουσιάζει το classic with a twist Rubicon-με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador -με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο … Και το ιδιαίτερο Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado. Οι wine enthusiasts, θα ανακαλύψουν στο wine room μια λίστα με premium ετικέτες κρασιών που απογειώνουν την εμπειρία.

Το άνετο περιβάλλον του Matsuhisa Athens, η ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ένα μενού υψηλών προδιαγραφών θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience.

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Brunch @ Matsuhisa Athens: Σάββατο & Κυριακή, από τις 13.30.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
Site: www.matsuhisaathens.com

You may also like