Το είδα στο babyglitter.gr κι ενθουσιάστηκα…. Είναι ελαφρύ, δροσιστικό, με λιγότερη ζάχαρη και αρκετά ευέλικτο για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα!
ΥΛΙΚΑ:
Ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι
Βατόμουρα (ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο που νομίζετε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει … κεράσια, σταφύλια, μύρτιλα κλπ)
Ξύλινα καλαμάκια
Οδηγίες:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Πάρτε το σουβλάκι σας και αρχίσετε να μαχαιρώνετε τα βατόμουρα! Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να σύρετε ένα ένα μέχρι τη μέση.
Σε ένα ρηχό μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τοποθετούμε το “κεμπάμπ βατόμουρου” από πάνω και ρολάρουμε γύρω γλυρω για να επικαλυφθούν τα φρούτα καλά με γιαούρτι. Τοποθετήστε τα κεμπάμπ σε ένα αντικολλητικό φύλλο ή ένα πιάτο και βάλτε τα μέσα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά και απολαύστε!