Μανιτάρια γεμιστά με τυρί & σπανάκι

ΥΛΙΚΑ:
1 κουταλάκι του γλυκού Paula Deen Σπίτι καρύκευμα
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
120 γραμ. τυρί φέτα
60 γραμ. τυρί κρέμα
μία συσκευασία κατεψυγμένο σπανάκι ψιλοκομμένο
24 φρέσκα μανιτάρια, να αφαιρέσετε τους μίσχους
Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση που θέλετε
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

cheese_stuffed_mushrooms-291x437ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Πλύντε καλά και σκουπίστε το εξωτερικό των μανιταριών με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Ξεπαγώστε το σπανάκι και σουρώστε όσο το δυνατόν περισσότερο, για να φύγουν τα υγρά. Ανακατέψτε καλά σε ένα μπολ, όλα τα υλικά εκτός από τα μανιτάρια και παρμεζάνα. Γεμίστε το εσωτερικό των μανιταριών με μείγμα και τοποθετήστε τα σε ένα φύλλο ψησίματος. Γαρνίρετε με τυρί παρμεζάνα στην κορυφή.
Ψήστε για 15 έως 20 λεπτά.
Σερβίρετέ τα ζεστά…

Πηγή: εδώ

You may also like