ΥΛΙΚΑ:
5 φλυτζάνια μούστο
1 φλιτζάνι αλεύρι
Χοντροκομμένα καρύδια
Σουσάμι
Κανέλα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε ελαφρά.Βάζουμε σε
άλλη κατσαρόλα το μούστο και τον ζεσταίνουμε.Προσθέτουμε τον ζεστό μούστο στην κατσαρόλα με το καβουρδισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς-για να μην σβολιάσει-έως ότου γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.Αν μας σβολιάσει χρησιμοποιούμε μπαστούνι κοπής για να διαλύσουμε τους σβόλους.Στη συνέχεια το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε πιάτα ή σε μπολάκια.Από πάνω πασπαλίζουμε με τα καρύδια την κανέλα και το σουσάμι.
Πηγή: Συνταγές της ματιάς