Ριζοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ:
-ρύζι Basmati κατά προτίμηση
-σπαράγγι
-πράσινο κρεμμύδι
-Cherry ντομάτες (ντοματίνια)
-1 κονσέρβα φασόλια
-χυμός λεμονιού
-ελαιόλαδο
-σκόρδο, αλάτι, πιπέρι

beansalad7ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Μόλις ετοιμάσετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας….Ξεπλύνετε τα φασόλια κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βάλτε τα σπαράγγια σε βραστό νερό και χαμηλώστε τη φωτιά ώστε να μην γίνουν πολύ σκληρά. Να τα ελέγχετε συχνά.. Όταν είναι έτοιμα, στραγγίστε και αφήστε τα σε λίγο κρύο νερό, στη συνέχεια στεγνώστε.
Κόψτε όλα τα υλικά και βάλτε τα όλα σε ένα μπολ. Περιχύνουμε σε λίγο ελαιόλαδο, λίγο χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώστε. Προσθέστε λίγο σκόρδο και τριμμένο πιπέρι.
Βάλτε το ρύζι στο πιάτι κι απο πάνω ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά από το μπολ…

ΤΙΡ: Μπορείτε να προσθέσετε λίγο αβοκάντο….

Πηγή: εδώ

You may also like