Η συνταγή γι’ αυτό το κοκτέιλ φτιάχτηκε για πρώτη φορά στο διάσημο εστιατόριο La Finca y El Mar, που βρίσκεται στη Νικαράγουα. Το El Comediante παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο μέρος που ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα….
Υλικά:
60 ml ρούμι
15 ml χυμό από λάϊμ
15 ml σιρόπι από τζίντζερ
10 ml χυμό από τζίντζερ
Κόκκινο κρασί
1 κλωναράκι δυόσμου
Εκτέλεση:
Προσθέτετε το ρουμι, το σιρόπι τζίντζερ, το χυμό τζίντζερ και πάγο σε ένα μεταλλικό σέϊκερ και τα ανακατεύετε καλά. Το μεταφέρουμε σε ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε από πάνω λίγο κόκκινο κρασί. Γαρνίρουμε με το κλωναράκι του δυόσμου.
Καλή σας απόλαυση!!!
Πηγή: εδώ