ΥΛΙΚΑ: (για 3 άτομα)
1 μαλακό αβοκάντο
250 γραμ. γαρίδες μικρού μεγέθους (κατεψυγμένες)
μισό μαρούλι
2 κ.σ. κέτσαπ
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα (πικάντικη)
1 πρέζα κάρυ (αν ΔΕΝ έχετε χρησιμοποιήσει πικάντικη μουστάρδα)
αλάτι/πιπέρι
3 μεσαίου μεγέθους chapata
1 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι λευκό κρασί
ελαιόλαδο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ξεπαγώνετε τις γαρίδες, τσιγαρίζετε το τριμμένο σκόρδο και ρίχνετε τις γαρίδες… τις “σβήνετε” με το λευκό κρασί, μέχρι να ροδίσουν λίγο. Εν τω μεταξύ πλένετε και ψιλο-κόβετε το μαρούλι, όπως και το αβοκάντο. Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το κέτσαπ, μουστάρδα και μαγιονέζα (και το κάρυ) κι αλατοπιπερώνετε.
Μόλις είναι έτοιμες και οι γαρίδες, τις ρίχνετε στο μπωλ και ανακατεύετε με το μαρούλι/ αβοκάντο…
Ανοίγετε τις chapata και βάζετε τη σαλάτα!
Καλή όρεξη!