ΥΛΙΚΑ:
10 πιπέριες πράσινες μακριές
10 μίνι λουκάνικα ( 20 αν είναι πολύ μικρά)
10 φέτες bacon , κομμένες στη μέση
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, ίσως cheddar
1 φλιτζάνι τυρί κρέμα
2 κρεμμύδια τριμμένα πολύ μικρά
λάδι
αλάτι -πιπέρι
Πλύνετε και καθαρίστε τις πιπεριές από τους σπόρους και τη μεμβράνη και κόψτε τες στη μέση κατά πλάτος. Μέσα σε ένα μπωλ ανακατέψτε το τυρί κρέμα το τριμμένο τυρί, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με αλάτι και πιπέρι.Αφού τα ανακατέψετε καλά, βάζετε τη γέμιση στις καθαρισμένες πιπεριές. Πάνω από τη γέμιση βάζετε ένα μίνι λουκάνικο (ή δύο μικρά ).
Με κάθε μισή φέτα bacon τυλίγετε την κάθε πιπεριά, για να είναι πιο σταθερό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδες.
Σε θερμαινόμενη σχάρα τοποθετείτε τις γεμιστές πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν και το μπέικον να πάρει ένα καφετί χρώμα.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Mπορείτε να τις βάλετε σε προθερμασμένο φούρνο (220 βαθμούς) και να ψηθούν για περίπου 20 έως 30 λεπτά…
Πηγή: εδώ