ΥΛΙΚΑ:
2 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένα σε κυβάκια
8 έως 12 λεπτές φέτες κομμένου μπέικον, κομμένο στα 2 ή 3
¾ φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι
μαϊντανός για γαρνίρισμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Καλύψτε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο για να μην χρειαστεί μετά να τρίψετε το ταψί σας. Κόψτε το κοτόπουλο σε κύβους και τυλίξτε το με μια φέτα μπέικον. Βάλτε τη ζάχαρη σε ένα ρηχό πιάτο.
“Ζαχαρώστε” την κάθε κοτομπουκιά και μετά βάλτε την στο ταψί με το αλουμινόχαρτο και αλατοπιπερώστε.
Ψήστε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.
Γαρνίρετε με μαϊντανό, ανάλογα με τη γεύση που θέλετε να δώσετε!
Πηγή: εδώ