Δοκιμάσαμε το νέο Ανανεωμένο menu του Blends

και σίγουρα θα κατέβουμε πάλι στην Γλυφάδα για να το ξανα-απολαύσουμε!

Πριν από μερικές μέρες είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και πάλι το all day café bar restaurant Blends στη Γλυφάδα, αλλά αυτή τη φορά για να δοκιμάσουμε το νέο και πιο πλούσιο μενού με νέους μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων, ικανοποιώντας όλες τις διατροφικές ανάγκες. Η ομάδα του Blends πιστή στη φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen” και θέλοντας πάντα να εξελίσσεται, ενισχύει το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων ακόμα περισσότερο. Στο τραπέζι ,γύρω από τα υπέροχα πιάτα που δοκιμάσαμε, γίναμε μία παρέα απολαμβάνοντας ένα γεύμα, που σίγουρα θέλουμε να επαναλάβουμε σύντομα.

Η βασική κάρτα του φαγητού έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με λαχταριστές handmade πίτσες από το φούρνο του εστιατορίου  καθώς επίσης από επιλογές πάστα και ριζότο που έχουν πλέον τη δική τους θέση στον κατάλογο. Δροσιστικές σαλάτες, ζουμερά burgers, πρώτης ποιότητας κρεατικά αλλά και θαλασσινά συνδυασμένα εξαιρετικά ανανεώνουν τη μεσογειακή κουζίνα του με τις διεθνείς επιρροές, της οποίας το μενού έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος σεφ Κωνσταντίνος Λώλας. Να τονίσουμε ότι αυτό που κάνει την κουζίνα του Blends να ξεχωρίζει είναι η χρήση των φρέσκων και φυσικών υλικών καθώς και τα handmade προϊόντα του όπως το ψωμί, τα παγωτά, τα sorbet κ.α.

Για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, η ενδιαφέρουσα πρόταση του διατροφολόγου Θαλή Παναγιώτου θα τους ενθουσιάσει. Ο ειδικός κατάλογος με τις υγιεινές λιχουδιές περιλαμβάνει από ορεκτικά, κυρίως πιάτα μέχρι και λαχταριστά επιδόρπια που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Στο Blends, οι λάτρεις του γλυκού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από εξαιρετικούς γλυκούς πειρασμούς άψογα συνδυασμένους, μέχρι χειροποίητα παγωτά και χειροποίητα σορμπέ ενώ γι’ αυτούς που αγαπούν την απόλαυση αλλά όχι τις θερμίδες τους δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν το γλυκό τους χωρίς γλουτένη ή ακόμα και sugarfree.

Η βραβευμένη με Shaker Award μπάρα του Blends, με head barleader την Μυρσίνη Σπανέλη μαζί με τους The Hybro-Gardeners, έχουν δημιουργήσει μια εντυπωσιακή λίστα με break – through signature cocktails σύμφωνα με τις γαστρονομικές τάσεις αλλά και όλες τις νέες τεχνικές. Ο υβριδικός κατάλογος με τα cocktails είναι ξεχωριστός με το blending tree να ρίχνει τους καρπούς του και κάθε φορά να δίνει έμπνευση για ένα άλλο θέμα.

Ο σομελιέ Αλέξανδρος Παπαδόπουλος έχει επιμεληθεί τη λίστα κρασιών από τους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, κατάλληλη για να συνδυαστεί με όλες τις γευστικές απολαύσεις του καταλόγου ενώ γι’ αυτούς που αγαπούν το κρασί και το καλό φαγητό διοργανώνονται στο Blends μια φορά το μήνα βραδιές γευσιγνωσίας με γνωστά κτήματα οίνων.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του και τις σελίδες τους στο Facebook και το Instagram 

 

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα / Τηλ: 21 1182 1711

You may also like