ΥΛΙΚΑ:
1/2 κιλό τυρί φέτα
1/4 ανθότυρο ή τυρί κρέμα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1-2 πιπεριές καυτερές πράσινες (καθαρισμένες από σπόρια και κοτσάνι)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βάζουμε στον φούρνο για λιγο τις πιπεριές να ψηθούν η στα κάρβουνα αν ψήνουμε
τις ξεφλουδίζουμε και μαζί με τα υπόλοιπα υλικά τις χτυπάμε στο μπλέντερ
Οταν ολα τα υλικά γινουν σαν αλοιφή ειναι ετοιμη η τυροκαυτερή μας
την βάζουμε σε μπολ στο ψυγείο ,διατηρείτε αρκετές ημέρες.
ΤΙΡ:
Αν θέλουμε πιο γλυκεια γεύση βάζουμε 1 πιπερίτσα αν την θέλουμε πολυ δυνατη βαζουμε 3
Πηγή: http://www.cooktherapy.gr