Κοτόπουλο ασιατικό με φρέσκο κόλιανδρο, από την Έλενα Σμπώκου

ΥΛΙΚΑ:
300 γρ κοτόπουλο στήθος, κομμένο σε μπουκιές
2 κουταλιές σησαμέλαιο
1 κόκκινη πιπεριά, γλυκιά και κομμένη σε καρέ
1 ξερή πιπερίτσα τσίλι, τριμμένη
1/2 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
σάλτσα σόγιας, όσο σου αρέσει
1 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
λίγο κουκουνάρι
ελαιόλαδο

10668569_10152331714238937_544290178_nΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σ’ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίξε το ελαιόλαδο και άστο να κάψει. Πρόσθεσε το κοτόπουλο και μαγειρέψε το , ανακατεύοντας για κανένα 5λεπτο. Μετά πρόσθεσε στο τηγάνι τις πιπεριές, το σκόρδο και τη σόγια. Μαγείρεψε το κοτόπουλο για ακόμα 5 λεπτά.

Έπειτα ρίξε τον κόλιανδρο και το ξύσμα λεμονιού και το σησαμέλαιο. Σέρβιρέ το αμέσως πασπαλίζοντας με λίγο κουκουνάρι και συνόδευσέ το με ρύζι ατμού!

Μπείτε στο  Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.

You may also like