1,5K
ΥΛΙΚΑ:
250 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ τυρί κρέμα
1-2 κούπες ζάχαρη άχνη (ανάλογα την προτίμηση σας)
Ξύσμα λεμονιού
30 ml χυμός λεμόνι
μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα με την άχνη και την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
2. Μοιραζετε το μείγμα σε κοντά ποτήρια και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
3. Το σερβίρετε μετά από 2 ώρες τουλάχιστον με μια κουταλιά μαρμελάδα. Πασπαλίζοντάς το με έξτρα ξυσμα λεμονιού.
Μπείτε στο Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.