ΥΛΙΚΑ:
*για τις κρέπες
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
1 παντζάρι, βρασμένο και τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
*για το σερβίρισμα:
τυρί cottage
ρόκα
δαμάσκηνα
μαρμελάδα από πορτοκάλι ή σαγκουίνι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Για τις κρέπες: Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι καρύδας.
Αυτό που ταιριάζει, κατά τη γνώμη μου, ταιριάζουν το τυρί cottage, recola, δαμάσκηνα και μαρμελάδα πορτοκάλι.
Πηγή: εδώ