ΥΛΙΚΑ:
400 γραμ λουκάνικο χωριάτικο ή 4 λουκάνικα κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 κουτί σπιτική ντομάτα απο τον τρίφτη Pummaro
1 πράσινη πιπεριά
2 αυγά
1 κύβος βοδινού με 25% λιγότερο αλάτι Knorr
100 ml. Άλτις κλασικό
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι, τρίβουμε τον κύβο βοδινού και τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, και μετά τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βάζουμε πρώτα την πιπεριά και αμέσως μετά το Pumaro.
Αλατοπιπερώνουμε και μόλις η σάλτσα μας αρχίσει να βράζει, την σκεπάζουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και την αφήνουμε έτσι για 5-8 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τέλος, ρίχνουμε τα λουκάνικα και αμέσως μετά τα 2 αβγά. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσουν τα 2 αβγά με τη σάλτσα.
Πηγή: Cookbox.gr