ΥΛΙΚΑ:
Μισή συκωταριά αρνίσια
100 γρ. έντερα αρνίσια
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
4 κιλά φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα ντοματοχυμό
1 πρέζα μπαχάρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Αφήνουμε για 2 λεπτά και τα αφαιρούμε… Προσθέτουμε τη συκωταριά και αφήνουμε για 6 λεπτά
Τη στραγγίζουμε και την ψιλοκόβουμε μαζί με τα εντεράκια.
Ζεσταίνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τη συκωταριά… Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλατοπίπερο και το μπαχάρι
Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τον άνηθο…Μεταφέρουμε σε ταψί και ψήνουμε για περίπου μιάμιση ώρα!
Η μαγειρίτσα φούρνου είναι έτοιμη!
Πηγή: εδώ