ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι μαγιονέζα (light ή κανονική)
1/4 φλιτζανιού ξίδι
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια ψιλοκομμένο, ωμό μπρόκολο
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί Cheddar
1/2 φλιτζάνι ψημένοι ανάλατοι ηλιόσποροι
1/2 φλιτζάνι τριμμένο ψημμένο μπέικον
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ξηρό κρεμμύδι ή φρέσκο κρεμμυδάκι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν τελειώσουν στραγγίξτε τα καλά και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ, για να κρυώσουν.
2. Εν τω μεταξύ, σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά τη μαγιονέζα, το ξύδι και τη ζάχαρη.
3. Προσθέστε το μπρόκολο (αν θέλετε μπορείτε να το έχετε βράσει), τυρί, ηλιόσπορους, το μπέικον και το κρεμμύδι μέσα στο μπολ με τα ζυμαρικά. Ανακατέψτε.
Προσθέστε και ανακατέψτε με τη sauce της μαγιονέζας.Το βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα. Αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου 15 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Πηγή: εδώ