Μαρμελάδα μήλου για sandwich, από την Έλενα Σμπώκου

ΥΛΙΚΑ:
3 μήλα, καθαρισμένα και βρασμένα σε νερό με 3 κουταλιές λευκό ξύδι
1 κουταλιά μουστάρδα ντιζόν
1/2 σκελίδα σκόρδο τριμμένη (προαιρετικά)
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
μια πρέζα τριμμένο μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι

10850622_10152537434318937_1715844763_nΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Λιώνεις τα μήλα στο μούλτι και προσθέτεις μέσα τα υπόλοιπα υλικά και τα αναμειγνύεις καλά.
2. Βάλε το μίγμα αυτό σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνεις να ενωθούν καλύτερα τα αρώματα της σάλτσας. Αφήνεις τη σάλτσα να κρυώσει κ την διατηρείς για 2-3 μέρες στο ψυγείο!
Σημείωση : Τα μήλα τα βράζεις όσο χρειαστεί για να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι.

 

Μπείτε στο  Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.

You may also like