ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί πέννες
200 γραμ. pancetta ή bacon (περίπου 4 ή 5 φέτες)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φλ. baby σπανάκι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
1/4 φλ. κόκκινο ξύδι
1 1/3 φλ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1/3 φλ. παρμεζάνα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προετοιμάστε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ τσιγαρίζετε την pancetta σε ελαιόλαδο, μέχρι να γίνει τραγανή. Όταν είναι έτοιμη, την βγάζετε από το τηγάνι και βάζετε το σπανάκι και το σκόρδο, το σωτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε τις ντομάτες και τις αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν για 2-3 λεπτά.Ρίχνετε μέσα τις πένες και το bacon, ανακατεύετε… Γαρνίρετε με την παρμεζάνα και σερβίρετε!