ΥΛΙΚΑ:
1 ζύμη πίτσας Pillsbury
1 1/2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
2 1/2 φλιτζάνια από το αγαπημένο σας τυρί (ίσως μείγμα από προβολόνε, μοτσαρέλα και τσένταρ)
1/3 φλιτζάνι τριμμένης παρμεζάνας
12 φέτες pepperoni ή κάποιο άλλο αλλαντικό
1/2 κιλό πικάντικο ιταλικό λουκάνικο (προαιρετικό)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς. Λαδώνετε ένα πυρέξ ή ταψί με σπρέι μαγειρέματος ή ελαιόλαδο.
Ξετυλίξτε τη ζύμη πίτσας, τραβήξτε την και πιέστε την προς όλα τα σημεία για να απλωθεί καλά!Βάλτε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας τις ροδέλες του αλλαντικού που επιλέξατε και το λουκάνικο. Καλύψτε την με τα διάφορα τυριά και στο τέλος με την παρμεζάνα.
Ψήστε τη πίτσα για 15-20 λεπτά ή μέχρι να καφετίσει η κρούστα και να λιώσει το τυρί. Βγάλτε από το φούρνο και πασπαλίζετε με επιπλέον παρμεζάνα αν το θέλετε!
Σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: εδώ