Αν μαγειρεύετε συχνά στο σπίτι και μετά έχετε πρόβλημα γιατί μυρίζει η κουζίνα σας και δεν μπορείτε να έχετε ανοιχτά τα παραάθυρα, υπάρχει λύση…
Ειδικά για το ψάρι…δεν υπάρχει λόγος να αποφύγετε να το ετοιμάσετε λόγω της μυρωδιάς που πιθανότατα θα κατακλύσει το σπίτι;
Αρκεί μια κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού μέσα στο λάδι και η δυσάρεστη οσμή θα μειωθεί.
Επίσης, η καμένη φλούδα λεμονιού και πατάτας στον ίδιο χώρο έχουν την ιδιότητα να εξουδετερώσουν την άσχημη μυρωδιά.
Το ίδιο ισχύει και για τα χέρια σας… μετά το μαγείρεμα ή το φαγητό, “ξεπλύντε” τα χέρια σας με λεμόνι και μετά με άφθονο νερό!