ΥΛΙΚΑ:
2 φιλέτα ψαρονέφρι
250 gr μανιτάρια
50 gr λιαστές ντομάτες
2 χούφτες σπανάκι
25 gr παρμεζάνα
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
2 κ. σ.καρύδια
1/2-1 κ. σ. χυμό λεμονιού
Αλατοπίπερο
6-8 φέτες ζαμπόν Πάρμας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Αφαιρέστε το λίπος από τα δύο φιλέτα και αφήστε τα να “στεγνώσουν”. Χτυπήστε στο blender τα μανιτάρια, τις λιαστές ντομάτες, το σπανάκι,την παρμεζάνα, το δεντρολίβανο, τα καρύδια, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι, μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα, σαν πέστο.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Κοψτε κατά μήκος το ψαρονέφρι και βάλτε τη γέμιση.
Τυλίξτε 3-4 φέτες ζαμπόν Πάρμας γύρω από τα φιλέτο μέχρι να καλυφθεί όλο.
Τοποθετήστε και τα δύο σε ένα πυρίμαχο και βάλτε τα μέσα στο φούρνο για 20 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία.
Πηγή: εδώ