ΥΛΙΚΑ:
400 γραμ. φέτα
1 κρεμμύδι
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
800 ml ντοματοχυμό (ή 4 μεγάλες ντομάτες)
Αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
1 Baguette
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C (πάνω και κάτω θερμότητα).
Κόψτε τη φέτα σε μεγάλα κομμάτια και τοποθετήστε την σε ένα ταψί. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να μαλακώσει σε λίγο λάδι. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για 5 λεπτά. Ρίχνετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατέψτε με λίγο θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω από τη φέτα και ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Μπορείτε να το συνδυάσετε με ρύζι ή noodles. Ή απλά γεμίζετε τη μπαγκέτα σας…
Πηγή: εδώ