ΥΛΙΚΑ: (για 2-4 άτομα)
1 παντζάρι
1 Καρότο
1 μήλο
1 ματσάκι φύλλα σπανάκι
1 Αγγούρι
2-3 καρύδια ψιλοκομμένα
Φρέσκα βότανα για τη γαρνιτούρα
*Για το dressing
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1/2 κούπα μηλίτη λεμόνι
Φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Τρίβετε το αγγούρι, καρότο, μήλο και το παντζάρι. Στη συνέχεια τα ρίχνετε σε μια σαλατιέρα μαζί με τα φύλλα από σπανάκι.
Σε ένα βάζο ανακατεύετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και απλώστε πάνω απ΄τη σαλάτα.
Πασπαλίζουμε με καρύδια, φύλλα μέντας και σερβίρετε.
Πηγή: sidagi.gr