ΥΛΙΚΑ:
4 φινόκια κομμένα σε φετούλες
1/2 ματσάκι μαϊντανό μόνο τα φύλλα του
1 πορτοκάλι το χυμό του
30 ml. ελαιόλαδο
2 κ.γ. μουστάρδα
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
Τοποθετούμε το φινόκιο και τον μαϊντανό σε ένα μπόλ σερβιρίσματος και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα μικρότερο μπόλ αναμιγνύουμε το χυμό του πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνουμε τα λαχανικά μας με το μίγμα μουστάρδας ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Πηγή:Cookbox.gr