ΥΛΙΚΑ:
2 αβοκάντο
1 αγγούρι
1 καρότο
1 μαρούλι
1κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι/πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια, όπως και το αγγούρι. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε, ενώ πλένουμε καλά και κόβουμε και το μαρούλι.Τα ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το μισό αβοκάντο με το λάδι, το αλάτι και το αλατατοπίπερο….
Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά αλλά απαλά.