ΥΛΙΚΑ: (για 4 άτομα)
-2 φιλέτα σολωμού (από 400γρ/φιλέτο)
-μουστάρδα
-μέλι
-λάδι
-μουστάρδα
-μικρά ξερά κρεμμύδια
-σπαραγγια
-2 φρεσκα κρεμμυδάκια για γαρνίρισμα
-1 πρέζα αλάτι και πιπέρι.
-Χρίσμα από ένα λεμόνι
-Βότανα Προβηγκίας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σε ένα μπώλ βάζουμε λίγο λάδι, μέλι, μουστάρδα, τα βότανα, αλάτι και πιπέρι και και μαρινάρουμε τα φιλέτα σολωμου για 10 λεπτά.
Σε μία κατσαρόλα έχουμε βάλει να βράσουν τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσουμε, με λίγο αλάτι και λάδι.
Αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς, πάνω σε μία σχάρα που έχουμε σκεπάσει με ασημόχαρτο, βάζουμε τα φιλέτα να ψηθούν για 15-20 λεπτά στους 200 βαθμούς. Αναλόγως πόσο crispy θέλετε τον σολωμο, τα κρατάτε στο φούρνο….
Τον σερβίρουμε με τα λαχανικά, τα οποία έχουν βράσει