Εξαρτήματα : πολυκόφτης ή μπλέντερ
Υλικά για ατομική μερίδα :
• 1 καλαμπόκι
• 1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
• 1/3 αβοκάντο
• λίγος μαϊντανός
• λίγο κύμινο
• λίγο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• λίγο λάδι
• 1 κουταλιά βάση τυριού
Τρόπος Παρασκευής :
Βάζουμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και τα λιώνουμε καλά. Αν θέλουμε ζέστη τη σούπα μας, είτε την κάνουμε σε μπεν μαρί είτε χρησιμοποιούμε ζεστό νερό (όχι καυτό). Γαρνίρουμε με φύτρα ή ψιλοκομμένα λαχανικά.
Καλή σας απόλαυση !!!
Πηγή:“Ωμοφαγική διατροφή”, από τη Φλώρα Παπαδοπούλου, εκδ. ΔΙΟΠΤΡΑ