1,2K
Υλικά:
125 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
150 γραμμ. μαργαρίνη
5 κ.σ. κακάο άγλυκο κοσκινισμένο
1 φλ. πολύ καλά αλεσμένα φουντούκια (να είναι σκόνη)
Προεραιτικά:
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλιά του γλυκού στιγμιαίου καφέ
Εκτέλεση:
Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα. Τέλος προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια, το αλάτι και τον καφέ. Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα και αφήνουμε την πραλίνα να κρυώσει. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Πηγή: Cool Artisan