Τα κεφτεδάκια “της γιαγιάς”

ΥΛΙΚΑ:
600gr κιμάς μοσχαρίσιος αλεσμένος μία φορά
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές μαϊντανό
2 χοντρές φέτες ψωμί βρεγμένο(μόνο την ψύχα)
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι(προαιρετικό)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ανακατεύουμε τον κιμά με το ψωμί μέχρι να ομογενοποιηθούν και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε μέτρια κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο αφού πρώτα τα έχουμε αλευρώσει με αλέυρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις
Τρώγονται ζεστά ή κρύα..

ΤΙΡ: Αν θέλουμε τα συνοδεύουμε με μια απλή σάλτσα ντομάτας από φρέσκιες ντομάτες ή ντοματάκια αποφλειωμένα-λάδι-αλάτι-πιπέρι.Η γιαγιά Μαρία πάντως τα σερβίρει είτε με μακαρόνια είτε με πατάτες τηγανητές!

You may also like