Τηγανητή ricotta με Μανιτάρια & ραπανάκι

ΥΛΙΚΑ:
250g ρικότα
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
αλατοπίπερο
Μπορείτε να το συνοδέψετε με:
μανιτάρια, τηγανητά
ραπανάκι
χόρτα ή οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα

ricotta_parmesan_pancakes_3ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη ρικότα σε ένα μπολ και τα αφήνετε στο ψυγείο για λίγες ώρες ή όλη τη νύχτα), για να “μαριναριστούν”. Ξεκινήστε να τηγανίζετε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, όπου ρίχνετε την κομμένη ρικότα, σε ροδέλες, όπως στη φωτογραφία. Γυρίζετε τις ροδέλες και από τις δύο πλευρές, για να ροδίσουν. Παράλληλα μπορείτε να τηγανίσετε και τα μανιτάρια σας….

Τα γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και το συνοδεύετε με τα ραπανάκια και τη σαλάτα που έχετε επιλέξει.

Πηγή: εδώ

You may also like