Λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι, ένα μοναδικό γαστρονομικό event μας περιμένει στο ξενοδοχείο The Margi, στη Βουλιαγμένη.
Το Gastronomic Diff σε συνεργασία με το Malabar Gastronomy γιορτάζει το τέλος της σεζόν διοργανώνοντας το δεύτερο μέρος του εξαιρετικά επιτυχημένου γαστρονομικού event “Shores of the Aegean”.
Αυτή τη φορά στο πλευρό του executive chef του The Margi, Παναγιώτη Γιακαλή, θα βρεθεί ο βραβευμένος και εξαιρετικά ταλαντούχος chef Μιχάλης Νουρλόγλου.
Οι δυο τους σας καλούν να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα πιάτα που φέρουν τις υπογραφές τους καθώς και κάποια που έχουν σχεδιάσει από κοινού έχοντας σαν στόχο να τιμήσουν τις πρώτες ύλες, τα αρώματα και την γαστρονομική παράδοση των νησιών του Αιγαίου πελάγους.
Μενού 6 πιάτων με κρασί: 67 ευρώ
The Margi Hotel
Λητούς 11, Βουλιαγμένη 166 71
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Τ: 210 8929165
E-mail: [email protected]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ BAKU @ The Margi Hotel