Φιογκάκια με κολοκυθάκια, μουστάρδα & παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ:
-1 πακέτο farfalle ή penne
-3-4 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους ( ή 1 πολύ μεγάλο)
-250 γρ. τριμμένης παρμεζάνας
-1 κ.σ. μουστάρδας (όχι πολύ καυτερή)
-1 φλιτζάνι γάλα
-1/2 κρεμμύδι ξερό
-αλάτι/πιπέρι
-ελαιόλαδο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
fiogkakia parmezan zuzziniΚαθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα κολοκυθάκια.Βάζουμε τα μακαρόνια και τα κολοκυθάκια να βράζουν σε δύο διαφορετικές κατσαρόλες σε βρασμένο αλατισμένο νερό και με λίγο λάδι.
Όταν βράσουν τα κολοκυθάκια, τα στραγγίζετε, και βάζετε το κρεμμυδάκι να τσιγαριστεί σε ένα τηγανάκι. Μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνετε τα κολοκυθάκια, τη μουστάρδα και τα ανακατεύετε με το γάλα (σταδιακά).
Στραγγίζετε τα μακαρόνια μόλις βράσουν (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) και τα ανακατεύετε με τη “σάλτσα” που έχετε ετοιμάσει!
Καλή σας όρεξη….

You may also like