ΥΛΙΚΑ:
-1 κιλό ψάρι (για βραστό), κατά προτίμηση μπακαλιάρο, πεσκανδρίτσα ή μυλοκόπι και σκορπίνα
-4 πατάτες κομμένες
-2 ή 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-3 μέτρια καρότα κομμένα σε κύβους
-4 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
-σέλινο κομμένο
-λίγο ελαιόλαδο
-αλάτι
-πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βράζετε το ψάρι σε μπόλικο νερό. Όταν ψηθεί το αφαιρείτε από την κατσαρόλα και σουρώνετε το ζωμό ( ΠΡΟΣΟΧΗ: μην πετάξετε τον ζωμό).
Προσθέτετε τα λαχανικά στον ζωμό και τα αφήνετε να βράσουν αρκετή ώρα, ώστε να μαλακώσουν πολύ. Ξεκοκκαλίστε το ψάρι πολύ προσεκτικά και κόψτε το σε κομματάκια και προσθέστε το στα λαχανικά.
Προσθέστε αλάτι πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο αφήστε να πάρει μια βράση και σερβίρετε.
ΤΙΡ: Αυτό που δίνει μία ιδιαίτερη όψη, είναι να λιώσετε τα λαχανικά με ειδικό μαγειρικό σκεύος, ώστε να αποκτήσει μία βελουτέ μορφή η σούπα σας!