ΥΛΙΚΑ:
25 ml. ελαιόλαδο
1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
6 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλεταρισμένες
60 γρ. τυρί κρέμα
30 γρ. blue cheese
2 κόκκινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένη
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1/2 κ.σ. λευκό ξίδι
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Αναμιγνύουμε το λάδι, τον μισό μαϊντανό, και το σκόρδο σε ένα μεγάλο και φαρδύ μπόλ. Τοποθετούμε εκεί τις μπριζόλες, καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και τις αφήνουμε εκεί να μαριναριστούν για τουλάχιστον μισή ώρα.
Σε ένα μπόλ αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα, το blue cheese, την πιπεριά, το κρεμμυδάκι, τον υπόλοιπο μαϊντανό, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι.
Προετοιμάζουμε το grill σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ψήνουμε τις μπριζόλες στη σχάρα για 5 λεπτά και έπειτα τις γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Αλείφουμε την κάθε μπριζόλα με το μείγμα των τυριών που έχουμε φτιάξει και ψήνουμε τις μπριζόλες για ακόμη 5 λεπτά. Ανάλογα το γούστο μας μπορούμε να ψήσουμε περισσότερο τις μπριζόλες μας.
Πηγή:Cookbox.gr