Όταν το Avocado συνάντησε τα Ρεβύθια

ΥΛΙΚΑ:
1  ώριμο αβοκάντο
¼ φλιτζάνι λευκό κρεμμύδια
1 κονσέρβα ρεβίθια, στραγγισμένα

*για το dressing:
2 κ.σ. ξύσμα λάιμ
χυμό από ένα lime
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2 κ.σ. ζάχαρη
⅓ φλιτζάνι φρέσκο ​​κόλιαντρο

avocado chickpea saladΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ξεκινήστε κόβοντας το αβοκάντο στη μέση, καθαρίζοντας προσεκτικά το εσωτερικό, και κόβετε το αβοκάντο σε μικρούς κύβους. Τοποθετήστε το σε ένα μπολ μαζί με τα ρεβύθια και το κρεμμύδι.
Σε ένα μπλέντερ, συνδυάστε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα, μέχρι να γίνει πολτός….Ρίξτε το στο μείγμα αβοκάντο / ρεβυθιών.
Κι είναι έτοιμο για σερβίρισμα…

Πηγή: εδώ

You may also like