1,2K
ΥΛΙΚΑ:
1 πολύ ώριμη μπανάνα
2 μεγάλα αυγά
1/4 κούπας αλεύρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σε ένα μπολ λιώνεις με το πιρούνι την μπανάνα. Χτυπάς τα αυγά και τα ενώνεις με την μπανάνα, προσθέτεις ανακατεύοντας το αλεύρι και φτιάχνεις έναν ομοιόμορφο χυλό.
Ζεσταίνεις σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ένα κουταλάκι βούτυρο και ρίχνεις λίγο λίγο τον χυλό. Ψήνεις για 3-4 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, τις τηγανίτες μέχρι να δημιουργηθούν μικρές τρυπούλες στην επιφάνεια. Τις γυρνάς από την άλλη μεριά και τις ψήνεις για άλλα 2 λεπτά. Τις απολαμβάνεις με ζεστό μέλι, ζάχαρη και κανέλα ή ακόμα και σκέτες.
Μπείτε στο Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.
(photo credits: εδώ)