ΥΛΙΚΑ:
1 κουταλιά της σούπας λευκό miso
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1 κουταλιά της σούπας ξίδι ρυζιού
2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
1 Πρέζα αλάτι
150 γραμ. ποιότητας σούσι τόνου
1/2 αβοκάντο
Μαύρο σουσάμι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1 Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί το λευκό miso, το τζίντζερ, το ξίδι, το σησαμέλαιο και το αλάτι.
2. Κόψτε σε κυβάκια τον τόνο και το μισό του αβοκάντο. Μεταφέρετε τον τόνο και αβοκάντο σε ένα μικρό μπολ. Περιχύστε με τη σάλτσα και ανακατέψτε ελαφριά.
3. Κόψτε κατά βούληση τη μπαγκέτα σας και τοποθετήστε το μείγμα τόνου -αβοκάντο πάνω στο ψωμί. Γαρνίρετε λίγο μαύρο σουσάμι.
Πηγή: εδώ