ATHENS CAPITAL HOTEL: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το Athens Capital HotelMGallery Collection φέτος το Πάσχα ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί στον 10οόροφο του ξενοδοχείου για να σας χαρίσει μια αξέχαστη πασχαλινή εμπειρία, στη διάσημη βεράντα του Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge, με την πισίνα και την ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

Ο Executive Chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Δημήτρης Μπούτσαλης και η ομάδα του έχουν επιμεληθεί με πολλή αγάπη και φροντίδα τα πασχαλινά μενού με βασικό στοιχείο την παράδοση σε απόλυτη εναρμόνιση με τις high-end γεύσεις που έχουν καθιερώσει το Mappemonde, ως τον κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό στο κέντρο της Αθήνας.

Το μενού για τη Μεγάλη Παρασκευή αποτελείται από νόστιμα νηστίσιμα πιάτα με ιδιαίτερα twist, όπως σαλάτα φακές με παντζάρι, καρότο, πράσινο μήλο, φρέσκο κρεμμύδι και μυρωδικά,ταλιολίνι γαρίδες με βασιλικό και λεμόνι και vegan μωσαϊκό με μπισκότο,κρέμα σοκολάτα και βατόμουρο sorbet. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα πρωταγωνιστές των special μενού στο Mappemonde είναι τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα: τσουρέκι,  κόκκινα αυγά, αλοιφές και ελληνικοί μεζέδες, μαγειρίτσα, σιγοψημένο κατσικάκι με πουρέ από μπριάμ λαχανικών, μελιτζάνα σε γλασέ ντομάτας και ξύγαλο Κρήτης, γαρδουμπάκια, αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι.

Φυσικά, για τους επισκέπτες ή θαμώνες του ξενοδοχείου που ακολουθούν vegetarian διατροφή, υπάρχουν πλούσιες χορτοφαγικές επιλογές στα πασχαλινά μενού, όπως σαλάτα με χόρτα, παντζάρι και κολοκυθάκι, λαχανικά σχάρας, πατάτες φούρνου με λεμόνι και ρίγανη, καθώς και καπνιστή πατάτα με σιγομαγειρεμένα πράσα με πεκορίνο και σάλτσα romesco.

Για πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 214 444 2000.

You may also like