BRUNCHING & DINING ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ NEW HOTEL

Στο κατά πόσο έχουμε αδυναμία στο New Hotel, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, μιας και πρόκειται για αγαπημένο προορισμό είτε για το πρωτοχρονιάτικο brunch του είτε για ένα απολαυστικό δείπνο στο Art Lounge προκειμένου να γευτούμε τις δημιουργίες του Μπάμπη Κουντούρη και να νιώσουμε την έννοια της “φιλοξενίας” στο μέγιστο. Η νέα εποχή φέρνει νέες γευστικές προτάσεις στα εστιατόρια του NEW Hotel. Το αγαπημένο brunch της Αθήνας επιστρέφει, ενώ το μενού του Art Lounge ανανεώνεται, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ποιοτική ελληνική πρώτη ύλη.

Από αύριο, 19 Οκτωβρίου – και κάθε Σαββατοκύριακο – το brunch που έγινε η αγαπημένη συνήθεια της πόλης επανέρχεται στο NEW Hotel και μάλιστα σερβίρεται πλέον σε δύο χώρους: Στο Art Lounge, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου με θέα όλα τα landmarks της Αθήνας, ένας χώρος που παραμένει πάντα η ζωντανή εφαρμογή του αισθητικού οράματος των αδερφών Campana.

Αλλά και στο ανανεωμένο Lobby Bar, στο ground floor, μια πραγματική «αστική όαση» που δημιούργησε το γραφείο Manhattan Projects. Εδώ η πανταχού παρούσα βλάστηση και τα δυναμικά floral patterns φέρνουν έναν αέρα φυσιολατρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Το ανανεωμένο brunch, που υπογράφει ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης,  εμβαθύνει τη σχέση του με την ελληνική παράδοση προτείνοντας πιάτα που ξυπνούν αναμνήσεις όπως ο κλασικός καγιανάς αλλά και η «φρουτάλια», η αγαπημένη ομελέτα των Κυκλάδων, με πατάτα, σαλάμι και τυρί Σαν Μιχάλη από τη Σύρο. Φυσικά δεν λείπουν οι πίτες ημέρας, τα φρεσκοψημένα viennoiseries, ούτε και τα signature πιάτα που είναι ταυτισμένα με το brunch του NEW Hotel όπως το all-time favorite smashed beef burger με American Angus.

Ταυτόχρονα το Art Lounge υποδέχεται τη νέα σεζόν με το ανανεωμένο του Menu. Εδώ αφετηρία του Μπάμπη Κουντούρη είναι οι επιλεγμένες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας από ολόκληρη την Ελλάδα: γαρίδες Αμβρακικού, γραβιέρα από την Κρήτη, προσούτο Ευρυτανίας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου και τόσα άλλα. Με αυτή τη βάση ο chef προτείνει μια φρέσκια γαστρονομική προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας που αναδεικνύει παραδόσεις, γεύσεις και μνήμες. Το ταρτάρ σουτζουκάκια, το γιουβέτσι αστακού, το χταπόδι στιφάδο και τα σκιουφιχτά με μοσχαρίσια πλευρά είναι signature πιάτα που υπογραμμίζουν την συγκεκριμένη κατεύθυνση καθώς και το Εκμέκ με πραλίνα φιστικιού, κανταΐφι και παγωτό από άνθη πορτοκαλιάς στις επιλογές γλυκών. Στο πλούσιο μενού μπορεί ακόμα κανείς να βρει πιάτα με ζυμαρικά, φρέσκα ψάρια, αλλά και κοπές ημέρας.

Αυτό το φθινόπωρο στο NEW Hotel τα Σαββατοκύριακα ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ενώ κάθε βράδυ η ελληνική γαστρονομία πρωταγωνιστεί στον ξεχωριστό χώρο του Art Lounge με εντυπωσιακή θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Και μας περιμένουν!

Ωράριο Λειτουργίας

 Lobby Lounge:  Καθημερινά, 11.00 – 18.00 | Art Lounge: Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 – 00.30, Σαββατοκύριακο 12.00-00.30 // Το μενού του Βrunch σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεταξύ 12.00-18.00 και στους δύο χώρους.

Τηλεφωνικές & Online Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 | Lobby Lounge https://tinyurl.com/ycyjr6tu / | Art Lounge Link: https://tinyurl.com/8pntx99r

Διεύθυνση: NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

You may also like