ΥΛΙΚΑ:
4 φέτες σταρένου ψωμιού
90 γρ. κατσικίσιο τυρί
30 κ.σ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
5 ml. καρυδέλαιο ( 1 κ.γ.)
φρέσκο θυμάρι 1/2 κ.γ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό ταψί και τοποθετούμε εκεί τις φέτες του ψωμιού. Αλείφουμε κάθε φέτα με το τυρί και πασπαλίζουμε με τα καρύδια.
Ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί το τυρί και να ψηθούν τα καρύδια.
Μεταφέρουμε τις μπρουσκέτες σε μια πιατέλα και περιχύνουμε την καθεμία με μέλι , 1/4 κ.γ. καρυδέλαιο και θυμάρι.
Πηγή: Cookbox.gr