ΥΛΙΚΑ:
• 60 ml βότκα
• λίγο ξηρό βερμούτ
• 1 σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη και κομμένη στα δυό
• 3-4 φέτες πιπεριές jalapeno και επιπλέον φέτες για γαρνίρισμα
• 2-3 κρεμμύδια τουρσί, ξεπλυμένα για να φύγει η γεύση ξυδιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνετε τη βότκα, το σκόρδο, τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε μικρό μπολ. Σκεπάζετε το μείγμα και το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες. Γεμίζετε τα δυο τρίτα ενός σέικερ με πάγο. Προσθέτετε το μείγμα της βότκας. Ανακινείτε το μείγμα καλά και το στραγγίζετε σε ποτήρι για μαρτίνι. Γαρνίρετε με δυο φέτες κόκκινης ή πράσινης Πιπεριάς jalapeño.