YΛΙΚΑ:
1/2 φλιτζάνι μήλο πολτοποιημένο σαν βούτυρο
1/2 φλιτζάνι κομματάκια λευκής σοκολάτας
1 κ.γλ.κανέλα
1 κ.γλ. βανίλια
100 γραμ τυρί κρέμα/ creme fraiche
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνετε το λιωμένο μήλο, τα κομματάκια λευκής σοκολάτας, την κανέλα και τη βανίλια.
Τα ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να λιώσουν.
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος στην κατσαρόλα. Ανακατέψτε, βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το λίγο να κρυώσει. “Χτυπήστε” το στο μπλέντερ και βάλτε το σε ένα μπωλ. Κόψτε ένα μήλο σε κομμάτια και δοκιμάστε το!
Πηγή : εδώ