Δοκίμασέ το οπωσδήποτε! Είναι εύκολο, γίνεται με δύο μόνο υλικά και γενικά όλοι το λατρεύουν.
ΥΛΙΚΑ:
400 gr νουτέλα
400 γρ εβαπορέ γάλα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις το γάλα, χωρίς νερό, και την νουτέλα.
2. Τα ανακατεύεις με το σύρμα ή με το μίξερ χειρός.
3. Μόλις ενωθούν καλά μεταφέρεις το μίγμα σε ένα σκεύος που θα το βάλεις στην κατάψυξη να παγώσει για 3-4 ώρες! Αν έχεις παγωτομηχανή, ρίχνεις το μείγμα και ακολουθείς τις οδηγίες του κατασκευαστή της μηχανής.
4. Σερβίρεις το παγωτό με σπασμένους ξηρούς καρπούς.
Μπείτε στο ανανεωμένο Elena’s cooking για να διαβάσετε κι άλλες υπέροχες συνταγές της Έλενας Σμπώκου.