ΥΛΙΚΑ:
1 τορτίγια από αλεύρι
1 μεγάλο αυγό
¼ φλιτζανιού σπανάκι
2 κουταλιές σούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ενημερωτικά στη quesadilla, ο κρόκος αναμειγνύεται με το σπανάκι και το λιωμένο τυρί.Σε ένα μικρό τηγάνι, τηγανίζουμε το αυγό από τη μία πλευρά, για να παραμείνει “μελάτο”.
Ρίξτε από πάνω το σπανάκι (δεν πειράζει αν είναι κρύο από το ψυγείο) πάνω από μία πλευρά της τορτίγια. Βάλτε τις 2 κουταλιές της σούπας τυρί τσένταρ πάνω από το σπανάκι. Τοποθετήστε το τηγανητό αυγό στην κορυφή και των δύο και διπλώστε την άλλη πλευρά της τορτίγια.
Τοποθετήστε τη διπλωμένη tortilla στο καυτό τηγάνι που χρησιμοποιήσατε για το τηγάνισμα των αυγών (να κρατήσει τη θερμότητα και μετά). Μαγειρέψτε τη quesadilla σε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει και να γίνει crispy. Σερβίρετε αμέσως!
Πηγή: εδώ