ΥΛΙΚΑ:
1 πολύ ώριμο αβοκάντο
1 αγγούρι, καθαρισμένο από τους σπόρους
2 μικρές χούφτες φρέσκο βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 φλιτζάνια νερό
1 1/4 κ.γλ. αλάτι
Χυμός από 1 λάιμ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Καταψύξτε όλα τα συστατικά μέχρι να είναι αρκετά κρύα. Βάλτε τα στο multi και “χτυπήστε” μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα, σαν πουρέ. Ξαναβάλτε τη σούπα στο ψυγείο, μέχρι να τη σερβίρετε.
Γαρνίρετε με λεπτές φέτες αγγούρι και τα φύλλα βασιλικού.
Πηγή: εδώ