Αποχαιρετήσαμε το Φεβρουάριο κι η άνοιξη είναι προ των πυλών – κι ας κυκλοφορεί η “κακή φήμη” του Μάρτη! Η αλήθεια είναι πως η αντίστροφη μέτρηση για πιο ηλιόλουστες και (γιατί όχι;) κάπως πιο ζεστές μέρες ξεκίνησε. Και φυσικά τα αγαπημένα μας brands έχουν ήδη φέρει τις ανοιξιάτικες κολεξιόν και μας προσκαλούν να τις εξερευνήσουμε.

               Η νέα συλλογή του Zara μας περιμένει με μία πληθώρα σχεδίων, στυλ και υφών κι όλα αυτά είναι ένα κι ένα για να πειραματιστούμε. Ξεκινάμε με αυτή τη maxi φούστα με μέση τύπου fajin (θυμίζει φαρδιά ζώνη). Τα διακοσμητικά κουμπιά στη μέση – ζώνη της φούστας κάνουν αυτό το λεπτό πουλόβερ με τα (surprise!) διακοσμητικά κουμπιά στα μανίκια τον ιδανικό συνδυασμό!  Και βεβαίως, όσο ακόμη παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες μένουμε ζεστές και στυλάτες με αυτό το fur-like jacket από το Zara.

         Επειδή, όμως, ακόμη ο καιρός τη θέλει τη μπότα του, αυτές οι ψηλοτάκουνες μπότες ιππασίας RIDING KNEE-HIGH από την Envie Shoes θα δώσουν μία νότα κομψής ανεμελιάς στο outfit – ό,τι πρέπει για τις πρώτες εμφανίσεις της άνοιξης! Ενώ από την αγαπημένη μας Kooreloo η πιο trendy τσάντα ώμου,The Swan, μας επιτρέπει να έχουμε μαζί μας ό,τι χρειαστούμε για τη γεμάτη μέρα μας with a pinch of style!

           Τα λαμπερά αξεσουάρ για την άνοιξη είναι must. Ανοίξαμε, λοιπόν το λατρεμένο μας σεντούκι aka Treasure Box By Annita κι ανακαλύψαμε τα μακριά κολιέ Glow Dance και Moonlight αλλά και το πιο κοντό ΜMystic Glow για layering. Α, και μην ξεχάσουμε το παραδοσιακό Μαρτάκι!

            

       

               Φέρνουμε την άνοιξη στην επιδερμίδα μας…

               … χάρη στην Clinéa και τη σειρά της για ενυδάτωση και λάμψη. Η ρουτίνα έχει ως εξής:

               Ξεκινάμε καθαρίζοντας καλά το πρόσωπό μας με το gel καθαρισμού Balance Spell Gel με τσάι matcha που αποβάλλει τις τοξίνες από την επιδερμίδα καθαρίζοντάς τη σε βάθος, αλλά και σαλικυλικό οξύ από φλοιό λευκής ιτιάς για άμεση ανανέωση.

               Συνεχίζουμε με την ενυδατική κρέμα Water Crush, μία ενυδατική κρέμα ημέρας με απίστευτα ελαφριά υφή χάρη στη σύνθεσή της με νερό αγγουριού. Ο δε συνδυασμός με 2% υαλουρονικό οξύ  ξεδιψά πραγματικά την επιδερμίδα ενυδατώνοντάς τη για έως και 48 ώρες, χωρίς να φράζει τους πόρους.

               Γυρίζοντας σπίτι κι αφότου καθαρίσουμε ξανά καλά το πρόσωπό μας, εφαρμόζουμε την κρέμα – gel νυκτός Sleeping Spa, που όχι μόνο κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας, αλλά βοηθά στην ανανέωσή της στη διάρκεια της νύχτας ξαναγεμίζοντάς τη ώστε το πρωί να είναι και πάλι σφριγηλή και ξεκούραστη.

               Και βεβαίως, θέλουμε τα μάτια μας να λάμπουν από κάθε άποψη! Γι’ αυτό κι αποχαιρετούμε τους μαύρους κύκλους με την κρέμα Eye Smoothie που πρωί – βράδυ μας χαρίζει ένα ξεκούραστο βλέμμα all day long!

  Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, να περάσετε καλά και  μην ξεχνάτε να χαμογελάτε: είναι ό,τι ομορφότερο μπορείτε να φορέσετε ανά πάσα στιγμή!

                                                                            Cheers!

Featured image: freepik.com/@freepik

You may also like