*Γέμιση πραλίνα φουντουκιού με κακάο και μπανάνα
ΥΛΙΚΑ:
Πραλίνα φουντουκιού 80 γρ.
Φρέσκες μπανάνες σε φετούλες.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Αλείφετε την μία φέτα brioche με την πραλίνα και τοποθετείτε τις φετούλες της μπανάνας επάνω. Κλείνετε με την άλλη φέτα.
Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται πιο πάνω.
Αξιοποιήστε ανάλογα και τα κεντρικά κομμάτια που προκύπτουν απ’ το κόψιμο της μπόμπας δημιουργώντας μικρές στολισμένες παστούλες.
*Μικρά brioche lydia’s με παγωτό
ΥΛΙΚΑ:
Brioche βουτηρου Lydia’s 30γρ.
Βανίλια γλυκό του κουταλιού, για την επικάλυψη.
Σοκολάτα κουβερτούρα.
Ποικιλία από παγωτά σε διάφορες γεύσεις.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Κόβουμε τα brioche στην μέση.
Αλείφουμε τα επάνω κομμάτια με το ζεστό γλυκό βανίλια (η διαδικασία περιγράφεται πιό πάνω) και διακοσμούμε με χρωματιστές καραμέλες,πολύχρωμη τρούφα και αστεράκια. Τοποθετείστε τα σε σκεύος με καπάκι ή τα καλύψτε τα με μεμβράνη.
Λίγο πριν σερβίρετε,ζεσταίνετε τις βάσεις από τα brioche.
Βάζετε απο μια μπάλα παγωτό πάνω στις ζεστές βάσεις του brioche, σκεπάζετε με τα στολισμένα κεφαλάκια και σερβίρετε αμέσως.